Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A mi kedvenc sorozataink.♥

1. A simpson család (The Simpson's) 

Bemutatás:A Simpson család háza Springfieldben található, az Örökzöld sétány 742. szám alatt. Itt lakik Homer(Homér) Simpson, a családfő, aki imádja a fánkot és néha elég gyerekes tud lenni, Marjorie "Marge"(Márdzs) Simpson, Homer felesége, aki mindig megpróbálja jó útra terelni a családot, Bartoromeo Jojo "Bart"(Bárt) Simpson, a legidősebb (10 éves) gyerek a családban, akinek mindig csínytevésen jár az esze, Elizabeth Simpson(Liza), a 8 éves, mindig szorgalmas lány és Margaret "Maggie"(Meggi) Simpson, a család legfiatalabb tagja, egy 1 éves kislány.

  A  család:                                                                               SimpsonItt van az összes része:http://online-sorozatok.hu/tag.php?t=simpson-csalad

 


2. Family Guy

Bemutatás:A Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat Quahog kitalált városában. A történet középpontjában a Griffin ház áll, ahol egy furcsa család lakik: két szülő, két gyerek, idáig semmi különös. De abban a házban él Brian, a zseniális kutya, akinek a legtöbb sütnivalója van a bandában, és egy mutáns bébi. Egy nem normális család mindennapjai egy nem normális városban.

A család:  

familyguyItt van online:http://online-sorozatok.hu/search.php?keywords=Family+guy&btn=Keres%C3%A9s

3.Cleveland show

Bemutatás:Mindenki kedvenc, csendes apukája, Cleveland Brown hosszú távolléte után végre visszaköltözik szülővárosába 14 éves fiával, Cleveland Juniorral. Ám a virginiai kisváros nem csupán szép emlékeket rejt a korosodó Brown számára: sok-sok évvel ezelőtt, mikor még a helyi középiskolába járt, fülig szerelmes lett a gyönyörű Donnába, aki azonban nem viszonozta érzelmeit, és egy másik férfihoz ment feleségül. Ám Brown még ekkor sem adta fel: megmondta Donna-nak, hogy örökké szeretni fogja, és ha férje valaha is rosszul bánna vele, hozzá bármikor visszajöhet. Úgy tűnik, most jött el ez a pillanat.

A család:

chOnline-n is nézhető itt:http://online-sorozatok.hu/search.php?keywords=cleveland+show&btn=Keres%C3%A9s